Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nagrywać filmiki z moim głosem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagrywaj mi tam pasuje , tylko te szumy ;x

Mikro do dupy. Gadam przez kamerkę ;/

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

To powinno zalezec od Cb czy Ci sie chce ;x Jak tak to mozesz, glosu nie masz jakiegos zlego, nawet ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Głos jeszcze przejdzie, natomist tak jak koledzy u góry ogarnij te szumy ;f
I zastanów się co chcesz nagrywać, byle nie minecraft ;x

Opublikowano

Głos jeszcze przejdzie, natomist tak jak koledzy u góry ogarnij te szumy ;f

I zastanów się co chcesz nagrywać, byle nie minecraft ;x

Minecraft to syf a tych szumów niestety nie ogarne mikro dupne.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

15zł na mikro wydaj i bd ok.

Nie stać mnie :(

Mój pro złomek:

Opublikowano

Jeżeli na serio chcesz nagrywać to to rób i nie pytaj się nas :)

Ja bym powiedział ,że możesz :P Najbardziej pasuje mi do jakichś krótkich poradników.

Opublikowano

Według mnie głos nie jest taki ważny, wystarczy dobrze sklecić filmik i możesz spokojnie nagrywać.

Możesz zobaczyć, wrzuć pierwszy filmik i zobacz reakcję widzów.

Opublikowano

A czemu nie? :D Ja z kolei słyszałem, że każdy twierdzi, że tylko on ma nieładny głos. Też tak mam. :P Gdy powiedziałem kiedyś do kogoś, że mam brzydki głos, tamta osoba odparła, że ja mam ładny, a on nie ;D.

Jeśli się tak bardzo boisz to zawsze możesz użyć jakiegoś programu do zmiany głosu :D.

Opublikowano

Uuu... Dobrze liczysz do dziesięciu.

Tak na serio. Słyszę jakbyś mówił daleko of mikrofonu i przy okazji zainwestuj w nowy. Nie koniecznie Blue Yeti, ale za 10 zł w komputerowym wystarczy.

Kumpel kupił za 10 zł mikro, a ja za 15 zł w tym samym sklepie i on miał o wiele lepszą jakość ode mnie o.O.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...